top of page
IMG_1363.jpg

Kom je bij ons?

Een betekenisvolle (bij)baan in het onderwijs, met mogelijkheid tot werken tussen de 4-24 uur per week, ingezet op je kennis en kunde terwijl je één van onze meest belangrijke sectoren van het land een stap verder helpt. Daarnaast leuke collega's op zowel de school als bij Proefwerk, een goed salaris, betaalde opleidingsdagen, vergoede reiskosten, relevante werkervaring op je CV en binding met een vaste school en vaste klassen. 

Bekijk deze pagina voor openstaande vacatures, ons sollicitatieproces en testimonials van Proefwerkers! 

Vacatures & solliciteren

Solliciteren

Benieuwd hoe ons proces eruit ziet? Op openstaande vacatures doorlopen we onderstaand proces in 1-2 weken.

Stap 1 CV & motivatie voor het onderwijs

Stap 2 Kennismakingsgesprek Proefwerk

Stap 3 Selectiegesprek op school 

Stap 4 Praktische zaken & aan de slag! 

Algemene vragen? Klik hieronder voor de veelgestelde vragen of neem even contact met ons op via info@proefwerk.nl

We benaderen je snel. Fijne dag!

Vacatures

Momenteel hebben we openstaande vacatures. Reageer snel! 

Proefwerker

(AVO-vakken)

Almere, Lelystad

AVO staat voor Algemeen Vormend Onderwijs; de vakken die hieronder vallen zijn oa wiskunde/rekenen en Nederlands. Je ondersteunt een vaksectie en begeleidt leerlingen in de klas. 

(Algemeen)

Zie je nog niet direct een match bij de andere vacatures maar lijkt je bij ons werken wel een leuke uitdaging? Solliciteer dan hier, dan kijken we samen wat passend is. 

Proefwerker

Proefwerker

(Duits)

Heb jij veel affiniteit met de Duitse taal en vind je het leuk om leerlingen hierin te begeleiden? Voor de vaksectie Duits zijn we hard op zoek naar versterking! 

Arnhem

Nelke Eshuis

Proefwerker (organisatorisch), Arnhem

"Van tevoren wist ik nog niet zo goed wat ik ervan moest verwachten maar ik kan nu zeggen dat dit de leukste bijbaan is die ik ooit heb gehad! Activiteiten organiseren ligt in mijn straatje en ik merk dat docenten enorm blij met me zijn. Voor mijn gevoel is dit echt werk wat je met je hart doet in plaats van met je hoofd. Ik start na de zomer mijn educatieve master."

bottom of page